top of page
Orquestra de Cambra de Mallorca 1_edited.jpg

QUI SOM?

Des del seu naixement el 2016, l'Orquestra de Cambra de Mallorca ha esdevingut un dels principals actors del panorama musical de les Illes Balears.  El compromís amb la qualitat, la promoció del talent illenc i la deslocalització de l'oferta musica a l'illa són les seves màximes amb les que treballa.

Amb seu a Inca, l’OCM ha actuat a més de 20 municipis diferents de Mallorca apropant la música de concert a municipis on normalment no arriba aquest tipus d'oferta. També ha pujat als escenaris d’ institucions de reconegut prestigi com el Teatre Principal de Palma i ha portat la seva activitat més enllà de l'illa donant-se a conèixer nacional i internacionalment amb actuacions a sales com el prestigiós Kursaal de Manresa i al Festival de Música Simfònica d'Eljem a Tuníssia. Ha organitzat també els exitosos festivals BTHVN Festival 2020 i el Mozart Festival 2021  a Pollença on han congregat artistes de renom internacional com el Quartet Casals o el Quartet Quiroga i que han tengut una gran acollida de públic. Des del 2022 porta a terme la seva activitat concertística de Temporada al nou Teatre Principal d’Inca.

Amb l'Orquestra hi han tocat solistes de gran reputació nacional i internacional com Olivier Charlier, Aris Argiris, Iván Martín, Sandra Ferrández, Andreu Riera, Eduard Belmar, Catalina Sureda, Christian Borrrelli i també joves talents emergents com Magí Garcies, Zuzanna Sosnowska, Mario Marzo, Irene Mas, Marta Bauzà… També hi ha actuat músics reconeguts procedents d’altres gèneres com el flamenc com és el cas de Esperanza Fernández, o cantautors com Biel Majoral o el grup Marala.

bottom of page